VODICE

Ako elite provesti odmor u mjestu Vodice u Hrvatskoj, moete potraiti smjetaj na ovoj stranici. U naoj ponudi za Vodice ete pronai 18 apartmana, 1 soba, 1 kua/vila i 0 smjetaja u studio-apartmanima. elite li provjeriti mogunost smjetaja za Vodice u hotelima, kampovima ili hostelima, kao i mogunost rekreacije ili bavljenja sportom, molimo Vas da posjetite stranicu SMSPORTNET.
Moete potraiti smjetaj i u nekom od mjesta blizu odabrane lokacije Vodice, na popisu na lijevoj strani ove stranice.
 
  IZABERITE:    

VODICE

Vodice - poloaj

Vodice su turistiko sredite, poznato po svojoj ivosti, raznolikosti turistike ponude i ljubaznim domainima.Smjetene su na obali, u irokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od ibenika, centra ibensko-kninske upanije. Vodice danas broje oko 10.000 stanovnika i idealno su mjesto za odmor gdje e svatko pronai neto za sebe.
Ranije orijentirani poljoprivredi i moru, stanovnici Vodica sve su se vie okretali turizmu, da bi kroz desetljea ova djelatnost prerasla u tradicionalno zanimanje.

Vodice apartmani

Vodice - smjetaj

Vodice imaju stotine komfornih, ugostiteljskih objekata, svakodnevna krstarenja brodovima i izlete autobusima, bogat kulturno-umjetniki ivot, koji su tek dio raznovrsne ponude. Gostima je na raspolaganju tisue leaja u privatnim sobama, apartmanima, vilama, autokampovima i samostalnim hotelskim kompleksima. U centru Vodica nalazi se velika marina sa svim prateim sadrajima te sa vie od 400 vezova za prihvat nautiara.

Prednost boravka u privatnom smjetaju je upravo u prisnosti gosta i domaina, odnosu koji e Vam pribliiti pravi duh grada i ljudi. Za Vas Vodice nee biti samo mjesto gdje ste proveli godinji odmor, nego mjesto gdje ste pronali nove prijatelje. Zato neete pogrijeiti izaberete li jedan od ponuenih privatnih smjetaja. Oekuju vas lijepe kue s ureenim okunicama, prozrane i uredne sobe i apartmani opremljeni sa svime to je potrebno za ugodan i bezbrian odmor.


top